ONS VERHAAL

Gezondheid is de rode draad door ons leven. Tijdens mijn jonge levensjaren werd ik al snel met verschillende aandoeningen in mijn omgeving geconfronteerd. Dit inspireerde mij om daar verder onderzoek naar te doen. Ik vond bekende oorzaken en gevolgen in de leefstijl en voeding. Zodoende ben ik eerst fysiotherapie gaan studeren. Na de studie heb ik mij gespecialiseerd in de manuele therapie, vaatlijden en echografie. Echter kon ik veel mensen door onderliggende basisproblemen niet altijd vanuit mijn vakgebied helpen, waardoor ik een opleiding tot leefstijlcoach gevolgd heb. Aangezien de verdieping op het gebied van het achterhalen van de oorzaak mij meer interesseerde, heb ik bij de Natura Foundation de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut gevolgd en afgerond. Na alle opgedane kennis is het nu tijd om niet alleen de mensen in mijn omgeving te helpen, maar dit ook voor iedereen mogelijk te maken.

Mijn partner, 3 kinderen en ik leven al jaren zo gezond als mogelijk. Want dat is in de huidige tijd een hele uitdaging. Zo hebben wij een eigen moestuin, kweekkas en veel fruitbomen. Onze kippen, eendjes en kalkoenen zorgen dat er niets verspild wordt en wij krijgen er overheerlijke verse scharreleieren voor terug. Daarnaast houden wij bijen die onze bloemen en planten bestuiven, zodat de kruiden en fruitopbrengst ieder jaar toeneemt. De producten van de bijen zoals bijenwas, propolis en verse honing worden nuttig gebruikt. De mensen om ons heen, de cliënten bij Paramedisch Centrum Echt en u straks ook kunnen hiervan meegenieten.

ONze honing

Wij hebben in onze eigen tuin drie bijenvolken. Omdat wij aan de uitwaarde van de Maas wonen is er in het omliggende natuurgebied veel variatie aan bloemen, planten en grassen te vinden. Een bijenvolk is heel bijzonder, naast het bestuiven van de hele flora, hebben ze ook nog tijd om honing te maken. Dit prachtige product bevordert de gezondheid door de enzymen, aminozuren, vitamines, eiwitten en mineralen die erin zitten. Daarnaast zitten er probiotica in. Dat zijn bacteriën die erg goed zijn voor de darmen. Je kunt de honing zowel inwendig als uitwendig bij huidklachten gebruiken. Honing werkt ontstekingsremmend en verzachtend en de huid geneest sneller en mooier. Inwendig versterkt honing het immuunsysteem, de darmen, het voedt je lichaam door de voedingstoffen en de darmvriendelijke bacteriën. Dit helpt ook goed tegen hooikoorts en andere allergieën. Wilt u graag een keer onze pure onbehandelde honing gebruiken, hou onze sociale media Beeslife in de gaten of vraag per email naar meer informatie wanneer deze weer beschikbaar is. Afhankelijk van het seizoen slingeren wij meestal in het tweede kwartaal en derde kwartaal honing.

Meer weten? Contacteer ons

Onze liefde en passie voor de natuur en gezond bewegen bracht Beeslife tot leven. Wij willen mensen door middel van een gezonde leefstijl gelukkiger en energieker maken.