Beweging

We weten allemaal dat bewegen goed voor de gezondheid is. Maar wat is gezond bewegen? Als fysiotherapeut weet ik hoe en wanneer je het best kunt bewegen. Uiteraard maken wij dit voor iedereen op maat.

Orthomoleculair advies

Als iemand aan mijn vraagt wat ik doe en ik vertel dat ik orthomoleculair therapeut ben, weet eigenlijk bijna niemand wat dit is. Hoogste tijd dus om iedereen daar mee kennis te laten maken.

Bij orthomoleculaire therapie ga je het lichaam herstellen en versterken. Het is gericht op het bevorderen van de gezondheid en het herstellen van ziekteprocessen.

De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Tijdens de behandeling worden de oorzaken van uw klachten naar boven gehaald. Waarna we vervolgens een passend leefstijladvies opstellen. De behandeling zal met behulp van de natuurlijke voedingsstoffen, eventueel in combinatie met supplementen de weerstand verhogen, de klachten verminderen en verhelpen.

LEEFSTIJLADVIES

Hoe kunt u de leefstijl op een leuke en zinvolle manier verbeteren, zodat u zich fitter en energieker gaat voelen? Dit zijn vaak snelle tips en trucs die u in het dagelijks leven kunt toepassen: quick wins noemen wij deze. Denk bijvoorbeeld aan stoppen met roken, meer bewegen en een betere nachtrust.

Suppletieadvies

Supplementen kun je tegenwoordig overal kopen. En laten wij eerlijk zijn, iedereen heeft thuis wel een potje staan. Maar weet je eigenlijk wel wat je slikt/gebruikt? En met welke reden/doel je dit doet? Aangezien er veel slecht opneembare varianten er op de markt zijn, wil ik u graag hier persoonlijk wegwijs in maken. 

Zo gebruikt u straks alleen vitamines, mineralen en spoorelementen die essentieel voor uw goede gezondheid zijn.

Onze liefde en passie voor de natuur en gezond bewegen bracht beeslife tot leven. Wij willen mensen door middel van een gezonde leefstijl gelukkiger en energieker maken. We streven ernaar om mensen om ons heen gelukkiger te maken aan de hand van een gezondere levensstijl.